РОЛЬ ТА МІСЦЕ СУЧАСНОГО ПІДРУЧНИКА В ОРГАНІЗАЦІЇ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ СТУДЕНТІВ В УНІВЕРСИТЕТАХ КНР - Ляо, Цайчжи (Проблеми сучасного підручника, 2015)
У статті уточнено сутність понять «самостійна робота» і «підручник». Представлено класифікації видів самостійної навчальної роботи студентів за різними підставами. Визначено основні функції підручника. Схарактеризовано роль та місце сучасного підручника в організації самостійної роботи студентів ВНЗ. Виявлено основні тенденції в розробці в КНР підручників нового типу, що сприяють підвищенню ефективності самостійної роботи студентів.