№ 19 (2017)
Статті

ОСОБЛИВОСТІ ЗМІСТОВНОГО НАПОВНЕННЯ НАВЧАЛЬНОГО ПОСІБНИКА З ФІЗИКИ ДЛЯ ВИЩИХ ТЕХНІЧНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ В КОНТЕКСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ STEM-ОСВІТИ (ІНТЕГРОВАНИЙ ПІДХІД)

О. С. Кузьменко
Біографія
Н. О. Гончарова
Біографія

Опубліковано 30.12.2017

Ключові слова

  • інтегрований підхід,
  • фізика,
  • методика навчання,
  • навчальний посібник,
  • STEM-освіта

Як цитувати

Кузьменко, О. С. ., & Гончарова, Н. О. . (2017). ОСОБЛИВОСТІ ЗМІСТОВНОГО НАПОВНЕННЯ НАВЧАЛЬНОГО ПОСІБНИКА З ФІЗИКИ ДЛЯ ВИЩИХ ТЕХНІЧНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ В КОНТЕКСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ STEM-ОСВІТИ (ІНТЕГРОВАНИЙ ПІДХІД). Проблеми сучасного підручника, (19), 151–158. вилучено із https://ipvid.org.ua/index.php/psp/article/view/277

Анотація

У статті розглядається проблема інтегрованого підходу та добору навчального матеріалу до змісту навчальних посібників з фізики для вищих навчальних закладів технічного профілю з урахуванням тенденцій розвитку STEM-освіти. Виокремлено міжпредметні зв‘язки фізики з предметами професійного спрямування. Акцентовано увагу на основних принципах добору навчального матеріалу до посібників в умовах запровадження STEM-освіти в навчальний процес з фізики у вищих технічних навчальних закладах. Перспективи подальших досліджень полягають в розробці методики навчання фізики на засадах інтегрованого підходу в контексті впровадження STEM-освіти у ВНЗ технічного профілю.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.