№ 13 (2013)
Статті

ІНТЕГРАЦІЯ ПРОФОРІЄНТАЦІЙНОЇ СКЛАДОВОЇ В ЗМІСТІ ПІДРУЧНИКА «КУЛІНАРІЯ. 11 КЛАС»

Н. Г. Левченко
Біографія

Опубліковано 30.12.2013

Ключові слова

  • технологічний профіль,
  • професійне самовизначення,
  • профінормація,
  • підручник,
  • навчальна програма,
  • професії у галузі громадського харчування
  • ...Більше
    Менше

Як цитувати

Левченко, Н. Г. . (2013). ІНТЕГРАЦІЯ ПРОФОРІЄНТАЦІЙНОЇ СКЛАДОВОЇ В ЗМІСТІ ПІДРУЧНИКА «КУЛІНАРІЯ. 11 КЛАС». Проблеми сучасного підручника, (13), 140–147. вилучено із https://ipvid.org.ua/index.php/psp/article/view/630

Анотація

У статті порушується актуальна проблема сьогодення: професійне самовизначення молоді. Розкривається значення профінформації у системі профорієнтаційної роботи зі старшокласниками. Обґрунтовується необхідність розміщення профінформації у підручниках з технологій у вигляді професіограми, на прикладі підручника для технологічного напряму технологічного профілю «Кулінарія. 11 клас».

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.