Статті
Опубліковано 30.12.2013
Ключові слова
- технологічний профіль,
- професійне самовизначення,
- профінормація,
- підручник,
- навчальна програма
- професії у галузі громадського харчування ...Більше
Як цитувати
Левченко, Н. Г. . (2013). ІНТЕГРАЦІЯ ПРОФОРІЄНТАЦІЙНОЇ СКЛАДОВОЇ В ЗМІСТІ ПІДРУЧНИКА «КУЛІНАРІЯ. 11 КЛАС». Проблеми сучасного підручника, (13), 140–147. вилучено із https://ipvid.org.ua/index.php/psp/article/view/630
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.
Анотація
У статті порушується актуальна проблема сьогодення: професійне самовизначення молоді. Розкривається значення профінформації у системі профорієнтаційної роботи зі старшокласниками. Обґрунтовується необхідність розміщення профінформації у підручниках з технологій у вигляді професіограми, на прикладі підручника для технологічного напряму технологічного профілю «Кулінарія. 11 клас».
Завантаження
Дані завантаження ще не доступні.